Allmän info om Begagnade Kvalitetstraktorer

Högkvalitets jordbrukstraktorer från Japan!


Japanskt risodlingsjordbruk med sina små tegar har drivit utveckling av minitraktorer med MYCKET hög kvalitet sen 1970-talet. De stora amerikanska traktormärkena upptäckte detta och tillverkar sen 1980-talet sina minsta traktormodeller där;


Yanmar - John Deere

Shibaura - Ford och New Holland

Iseki - Bolens

Hinomoto - Massey Ferguson

Mitsubishi - åt flera


Kubota har däremot alltid sålt sina traktorer under eget märke och är vanliga i svensk kommuntjänst, kyrkogårdar osv, liksom Iseki som också sålt eget märke här.


Hinomoto har tillverkat stora serier åt Kubota och flera Kubota- och Hinomoto-modeller är identiska, förutom emblemen.


Satoh tillverkade åt Mitsubishi.


Det finns flera andra kvalitetstillverkare av traktorer till risodling, som Honda, Suzue och Hitachi. 


Finansieringssystemen av risodlingsmaskiner ger att vissa kooperativ som köper stora serier materiel och säljer till medlemspris också namnsätter sina maskinserier själva. Zen-Noh och Kumiai är exempel på dessa.


TraktorTEMA.se samarbetar med en leverantör som ständigt har 200 + traktorer i lager. De väljs ut noga för att hålla 100-procentig kvalitet och levereras genomgångna och servade. Känslan är nyskick! Traktorerna har aldrig tidigare i sitt liv haft frontlastare, det är bättre att välja en traktor utan lastare för att få bästa grundkvalitet och däreftermontera en fabriksny lastare istället.


Därmed har samtliga begagnade traktorer med frontlastare, som TraktorTEMA AB säljer, fabriksny lastare som monterats efter genomgången kvalitetskontroll.


Vi kan leverera önskad modell på traktor 9hk upp till 75hk, två-och fyrhjulsdrivna. Vanligast är upp till 30hk. Kontakta oss för önskemål och förslag!