Sonalika Group är en indisk koncern, där International Tractors Ltd är en av Asiens största traktortillverkare 20 - 110 hk traktorer. Tillverkningen ligger i delstaten Punjab och innefattar en bred flora av redskap för mekaniserat jordbruk. Sonalika är ett erkänt kvalitetsmärke i Asien, delägt av japanska Yanmar. 2012 tog man steget till Europa och har sedan dess sålt 10.000 traktorer här! Solis har ett helt europateam som ständigt är på resa för att ge support till återförsäljare och besöka slutanvändare.


Solis är Sonalikas märke på de traktorer avsedda för bland annat EU med de reglementen som råder här. Sonalika tar marknadsandelar överallt i världen med mycket hög kvalitet till attraktiv prisbild!


Traktorerna är tysta, vibrationsfria, bekväma, lättkörda, enkla att förstå och att använda. De möter alla krav inom maskinstandard, är svenskregistrerade och godkända för all användning.


Alla SOLIS traktormodeller omfattas av 3 års fabriksgaranti maximerat till hela 2000 timmar och möter senaste avgaskrav Steg 5.


Välkommen att provköra våra visningsexemplar!Har du frågor? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!